קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל מייפל-בטטה

תבשיל מייפל-בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל תפוח אדמה מייפל מתוק. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. אם יש לך חלב רזה, טחון allspice, מרגרינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל בטטה מייפל, תבשיל בטטה מייפל ג'ינג'ר, ו מרנג מייפל תבשיל בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את קמח התירס בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקציף תיל עד מעורבב. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני. לבשל, חשופה, 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקציף תיל.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
הסר מהחום; מערבבים במרגרינה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
3
מערבבים את הבטטה ואת 6 המרכיבים הבאים (בטטה דרך ביצים) בקערה גדולה; מערבבים עד היטב מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח תירס, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
קמח תירסקמח תירס
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים תערובת בטטה לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בטטהבטטה
5
אופים ב 350 במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.