תבשיל מייפל-בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל תפוח אדמה מייפל מתוק. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. אם יש לך חלב רזה, טחון allspice, מרגרינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל בטטה מייפל, תבשיל בטטה מייפל ג'ינג'ר, ו מרנג מייפל תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את קמח התירס בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקציף תיל עד מעורבב. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני. לבשל, חשופה, 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקציף תיל.
הסר מהחום; מערבבים במרגרינה. תניח בצד.
מערבבים את הבטטה ואת 6 המרכיבים הבאים (בטטה דרך ביצים) בקערה גדולה; מערבבים עד היטב מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח תירס, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת בטטה לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 40 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.