תבשיל מילוי דלעת
את מתכון תבשיל מלית דלעת ניתן להכין בכ-45 דקות . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -7 גרם חלבון , 10 גרם שומן , וסה"כ 191 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 91 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מרק פטריות מרוכז, מלח ופלפל, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. הוא יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלכם. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. הוא מתאים היטב כמתכון ראשוני. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . ציון זה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו מלית לחם תירס בחלב חמאה ומרווה , צלעות חזיר קלות במלית , וחזה הודו בגריל עם מלית קרמיני חמוציות ותפוחים .
הוראות
בסיר גדול, להביא מים ומלח לרתיחה.
מוסיפים את הדלעת והבצל. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים עד שהדלעת פריכה-רכה, כ-6 דקות.
בקערה גדולה, ערבבו את המרק, השמנת החמוצה, המילוי ותכולת שקית התבלינים, הצ'ילי, המלח והפלפל. קפלו פנימה את תערובת הדלעת.
יוצקים לתבנית אפייה משומנת רדודה בנפח 2 ליטר.
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שהמאפה מתחמם היטב.