קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל מילוי דלעת

תבשיל מילוי דלעת
את מתכון תבשיל מלית דלעת ניתן להכין בכ-45 דקות . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -7 גרם חלבון , 10 גרם שומן , וסה"כ 191 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 91 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מרק פטריות מרוכז, מלח ופלפל, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. הוא יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלכם. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. הוא מתאים היטב כמתכון ראשוני. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . ציון זה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו מלית לחם תירס בחלב חמאה ומרווה , צלעות חזיר קלות במלית , וחזה הודו בגריל עם מלית קרמיני חמוציות ותפוחים .

הוראות

1
בסיר גדול, להביא מים ומלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים את הדלעת והבצל. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים עד שהדלעת פריכה-רכה, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
סננו היטב; הניחו בצד.
4
בקערה גדולה, ערבבו את המרק, השמנת החמוצה, המילוי ותכולת שקית התבלינים, הצ'ילי, המלח והפלפל. קפלו פנימה את תערובת הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
סכין קילוףסכין קילוף
קופסת תירס אחתקופסת תירס אחת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
יוצקים לתבנית אפייה משומנת רדודה בנפח 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
6
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שהמאפה מתחמם היטב.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה