תבשיל משפחתי
תבשיל משפחתי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 383 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סלרי, חמאה, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל משפחתי, ארוחות משפחתיות: תבשיל עוף וירקות, ו תבשיל שעועית ירוקה טרייה משפחתית.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
קולים את הבצל והסלרי עד שהם רכים. מערבבים פנימה את המרק המרוכז ומרק העוף.
מוסיפים את הברוקולי, ערמוני המים, האורז, העוף והפטריות. מבשלים ומערבבים בקצרה. מתבלים במלח ואבקת שום.
מערבבים פנימה גבינת צ 'דר, ויוצקים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהוא מחומם ומבעבע.