תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תבשיל נקניק איטלקי מטוגן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 320 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם סלרי, יין, chard שוויצריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו תבשיל נקניק איטלקי מטוגן, תבשיל נקניק איטלקי, ו תבשיל נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות או עד רך מעט.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
הוסף קישורי נקניק למחבת; לבשל 12-14 דקות או עד נקניק הוא השחמה וכמעט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
הסר נקניקים קישורים חיתוך הלוח ולאפשר להם להתקרר לפני חיתוך מטבע. מערבבים גזר, גזר לבן, פטריות, סלרי וכריך שוויצרי לתנור ההולנדי.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.