קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

תבשיל נקניק וכרוב איטלקי

תבשיל נקניק וכרוב איטלקי
המתכון האיטלקי נקניק וכרוב תבשיל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 235 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. אתה מקבל מרק שמגיש 8. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2248 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת פקורינו, מלח, כרוב סבוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל נקניק וכרוב (סיר חרס), רעב לנקניק איטלקי וכרוב, ו כרוב, נקניק ובירה תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בחום בינוני גבוה בסיר גדול (8 ליטר), עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף את הנקניק, לשבור אותו לחתיכות כמו שאתה מכניס אותו לסיר בשכבה אחת. כאשר הנקניק יש השחמה יפה, להסיר אותו עם כפית מחוררת ולהניח בצד.2
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיף את הבצל טחון (לשמור את הבצל פרוס מאוחר יותר) ו sauté במשך 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות. לאחר הבצלים לוותר על חלק מהמים שלהם, להשתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד 1-2 דקות.3
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
5
מוסיפים את היין הלבן ואת השעועית ומביאים לרתיחה מתגלגלת. להפחית לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 10 דקות. אם אתה רוצה, עבור בסיס עבה יותר, להשתמש בבלנדר טבילה כדי למזג כמה (או את כל) של שעועית ובצל.4
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
6
מוסיפים את המים, המניה, המלח, הכרוב, חצי בצל פרוס, עלי דפנה ונקניק משחי. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. מכסים ומבשלים במשך 10 דקות, ואז לחשוף ולהמשיך לבשל עד הכרוב הוא רך, על עוד 10-20 minutes.To מגישים, מפזרים על פטרוזיליה קצוצה וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ל-1 אננסל-1 אננס
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)