נקניק ועוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, עלי קורנית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל נקניק ועוף, שלוש שעועית + נקניק עוף קאסולה, ו קסולה עוף ונקניקיות עם קינואה קשת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר מחבת; לנקז על מגבות נייר. שמור 1 כף טפטוף במחבת.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה על 4 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב. מערבבים גזר, בצל, טימין, מלח ופלפל; מבשלים 4 עד 5 דקות או עד עוף וירקות הם השחמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק