קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

תבשיל נקניקיות ארוחת בוקר חג המולד

תבשיל נקניקיות ארוחת בוקר חג המולד
תבשיל נקניקיות ארוחת בוקר חג המולד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת חרדל, נקניק חזיר טחון, גבינת צ'דר קלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-50 דקות. . מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר של חג המולד, תבשיל ארוחת בוקר של חג המולד, וארוחת בוקר של בוקר חג המולד.

הוראות

1
קראמבל נקניק למחבת בינונית. מבשלים מעל חום בינוני עד חום שווה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד אבקת חרדל, מלח, ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הנקניק, קוביות הלחם והגבינה ומערבבים את המעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת 9x13 אינץ'. מכסים, ומקררים במקרר במשך 8 שעות, או לילה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כיסוי, ואופים 45 עד 60 דקות. לחשוף, ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים במשך 30 דקות נוספות, או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן