תבשיל ספגטי עם נקניק מעושן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 699 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שום, עגבניות משומר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. וזה די טוב. נסו תבשיל ספגטי עם נקניק מעושן, תבשיל טורטיה עם נקניק מעושן, ו תבשיל נקניק פולני מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי, מעל חום בינוני, לבשל נקניק, בצל ושום בשמן עד בצל רך.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים פלפל ירוק, פטריות, מלח ותבלינים; ממשיכים לבשל במשך 4 דקות. מערבבים עגבניות, מים ובזיליקום. מבשלים, חשוף, במשך 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
פטריות
תיבול
עגבנייה
באזיל!
מים
מלח
3
מוסיפים ספגטי מוכן לרוטב; לזרוק מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
רוטב
4
כפית חצי מתערובת הפסטה לתבנית אפייה משומנת 2-1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מפזרים חצי מהגבינה. למעלה עם תערובת פסטה הנותרים וגבינה.