תבשיל ספרדי
נזיד ספרדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 946 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שן שום, בזיליקום, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. נסו תבשיל שעועית ספרדית, תבשיל כדורי בשר הודו ספרדי, ו תבשיל בקר ספרדי מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בזיליקום, טרגון, עלה דפנה על ריבוע 6 אינץ ' של גזה; לקשור פינות בד יחד עם חוט.
בקר חום בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני.
הוסף שקית עשב, בצל, הבא 8 מרכיבים; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 1 שעה. מערבבים פטריות וזיתים; מבשלים 30 דקות.
מערבבים מרק וקמח בצנצנת; מכסים בחוזקה, ולנער במרץ. מערבבים לתוך תבשיל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.