קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות56
מגזין

תבשיל ספרדי

תבשיל ספרדי
נזיד ספרדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 946 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שן שום, בזיליקום, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. נסו תבשיל שעועית ספרדית, תבשיל כדורי בשר הודו ספרדי, ו תבשיל בקר ספרדי מבושל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בזיליקום, טרגון, עלה דפנה על ריבוע 6 אינץ ' של גזה; לקשור פינות בד יחד עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
2
בקר חום בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
הוסף שקית עשב, בצל, הבא 8 מרכיבים; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 1 שעה. מערבבים פטריות וזיתים; מבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
להסיר ולהשליך שקית עשב.
5
מערבבים מרק וקמח בצנצנת; מכסים בחוזקה, ולנער במרץ. מערבבים לתוך תבשיל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
6
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצאי משמש מיובשיםחצאי משמש מיובשים1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר בקר רזה, לחתוך לקוביותבשר בקר רזה, לחתוך לקוביות397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פרוסות, מנוקזותפטריות פרוסות, מנוקזות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שלמות, לא מצוחצחים וקצוציםעגבניות שלמות, לא מצוחצחים וקצוצים2שרימפס וורידיםאורז מבושל חםאורז מבושל חם1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1אוראו ממולאים כפוליםטרגון מיובשטרגון מיובש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש11 כף אורגנו מיובשקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1שן שום, טחוןשן שום, טחון1פלפל ירוק, חתוך לרצועות דקותפלפל ירוק, חתוך לרצועות דקות113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'זיתים בשלים פרוסים, סחוטזיתים בשלים פרוסים, סחוט1כף. חומץ ביין אדוםבצל, פרוס ומופרד לטבעותבצל, פרוס ומופרד לטבעות0חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות11 כף אורגנו מיובש1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. Hacienda Lopez de Haro Tempranillo עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Hacienda Lopez de Haro Tempranillo
Hacienda Lopez de Haro Tempranillo
ההזדקנות הקצרה שלה, 3-4 חודשים בחביות חדשות, מספקת את מורכבות היין, מלווה פירות אדומים וניחוחות ליקוריץ אופייניים למגוון. יין טעים, עשיר בטעמים פירותיים עם מבנה טאנין מתוק שמשאיר טעם לוואי ארוך.