נזיד עדשים-edamame עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, עדשים, קורטוב של שיני אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים, תבשיל אדאמה מצרי, ו תבשיל חציל ג'ינג'י אדאמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עדשים בסיר גדול; מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל עדשים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז היטב, ולהניח בצד.
3
מקום edamame בסיר קטן; לכסות עם מים 2 אינץ ' מעל edamame. מביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות או עד edamame הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום; לנקז היטב.
5
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בצל, שום ועגבניות למחבת; מטגנים 6 דקות או עד הבצל שקוף, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים עדשים, אדממה, מיץ, ושאר החומרים. מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.