תבשיל עדשים עם ירקות החורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, כרוב, דלעת סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית נסו תבשיל עדשים עם ירקות חורף וחרדל ירוק, מרק עדשים עם ירקות חורף, ו מרק עדשים עם ירקות חורף קלויים בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שום, עדשים, מלח, פלפל, טימין, ו 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים לפת, סלק, סקווש ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים כרוב וגזר ומבשלים 10 דקות, או עד שהירקות רכים ורוב הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה וגבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים מיד, מלווה לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
8
הערה: גבינת עיזים בגילאי חצי שנה, זמינה ברוב דלפקי הגבינה, יש טעם אסרטיבי שזוג היטב עם ירקות בירוק חורף וירקות שורש. המרקם המוצק שלה מחזיק מעמד היטב כאשר מחומם.