תבשיל עוף, אורז ושעועית ירוקה
תבשיל עוף, אורז ושעועית ירוקה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 514 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר עוף, אורז, שעועית צרפתית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו תבשיל שעועית ירוקה עוף אורז, שעועית ירוקה גבינה ותבשיל אורז אדום, ו שעועית ירוקה ותבשיל עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים את אורז בר ומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא רך אבל לא רגשני, 20 עד 25 דקות.
מסננים את כל נוזל עודף, fluff האורז עם מזלג, וקוק חשף 5 דקות יותר.
בעוד האורז מבשל, לחמם את השמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד השחמה לחלוטין על כל הצדדים, על 5 דקות.
מערבבים את האורז, העוף, השעועית הירוקה, מרק פטריות, ומיונז בתבנית אפייה גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז, כ -45 דקות.