תבשיל עוף באפלו
תבשיל עוף באפלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 296 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב גבינה, שמן צמחי, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-391 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל עוף באפלו, תבשיל עוף באפלו, ו תבשיל תפוחי אדמה עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז במים 20 דקות לפי הוראות על החבילה. בינתיים, מחממים תנור ל 350 ° F. במחבת 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף וסלרי; מבשלים 5 עד 7 דקות, מערבבים לעתים קרובות, עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז.
הסר מהחום. פחית פתוחה של עגבניות; לחתוך עגבניות בפחית. מערבבים עגבניות ורוטב כנף לתערובת עוף.
תרסיס 8 אינץ ' מרובע אפייה צלחת עם ספריי בישול. כפית בישלה אורז לצלחת.
מורחים תערובת עוף על אורז (לא מערבבים).
אופים 25 עד 30 דקות או עד חם במרכז.