תבשיל עוף ואורז ביתי
תבשיל עוף ואורז ביתי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 783 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם אורז, פטריות, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תבשיל עוף ואורז ביתי, מקרוני וגבינה ביתי, ו מרק פטריות ביתי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
להביא אורז ו 1 1/4 מרק עוף כוס לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים פטריות ובצל בשמן חם עד שהפטריות רכות ובצל שקוף, 5 עד 7 דקות. מערבבים עוף, מרק עוף, שמנת חמוצה, חלב, מרק עוף 1/2 כוס, מלח מתובל, ופלפל שחור לתערובת הפטרייה. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים אורז מבושל לסיר; מערבבים עד שהאורז מעורבב באופן שווה.
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש 15 דקות. תבשיל העליון עם גבינת צ ' דר קרוטונים מרוסקים; לאפות עד העליון מתחיל חום, על עוד 10 דקות.
בואו מגניב 5 דקות לפני ההגשה.