עוף גביני ותבשיל אורז בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לך שקדים, כרישה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוף גבינה ותבשיל אורז בר, תבשיל עוף ואורז בר גביני, ו תבשיל עוף ואורז בר גביני.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. ספריי 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. לבשל אורז לפי הוראות החבילה, באמצעות 2 כפות של החמאה ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בינתיים, במחבת 12 אינץ', להמיס הנותרים 1/4 כוס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים פטריות, כרישה ושום בחמאה 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. להפחית חום בינוני. מערבבים בקמח. בהדרגה להוסיף חלב; חום רותחים. לבשל 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.