תבשיל עוף ופסטה עם ירקות מעורבים
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, פירורי לחם, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תבשיל ירקות מעורבים, פסטה עם ירקות מעורבים ויוגורט, ו פסטה Garlicky עם ירקות מעורבים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מניחים פסטה fusilli בסיר, לבשל במשך 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מניחים עוף במחבת, ומתבלים בבצל טחון, מלח ופלפל, אבקת שום, בזיליקום ופטרוזיליה. מבשלים עד מיצי עוף לרוץ ברור.
מערבבים את הפסטה המבושלת, מרק עוף שמנת, מרק פטריות שמנת וירקות מעורבים.
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם, גבינת פרמזן וחמאה.
מורחים באופן שווה על התבשיל.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש עד תוסס מעט השחמה.