תבשיל עוף ושעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ותבשיל שעועית ירוקה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לכם שמן זית, אבקת שום, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: תבשיל שעועית ירוקה עוף, שעועית ירוקה ותבשיל עוף, ו תבשיל עוף ושעועית ירוקה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. במהירות חום את חצאי חזה העוף משני הצדדים. אל תבשל עד הסוף.
יוצקים את השעועית הירוקה לתוך צלחת תבשיל 2 ליטר.
מניחים את העוף על גבי השעועית. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקרם של מרק עוף ומיונז.
מורחים על החלק העליון של עוף ושעועית.
מפזרים גבינת פרמזן מלמעלה.
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוף כבר לא ורוד, והגבינה מושחמת.