תבשיל עוף ותפוחי אדמה
תבשיל עוף ותפוחי אדמה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עוף, סלרי, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו בייקון צ'יזבורגר קרוק סיר תפוחי אדמה תבשיל טוט, תבשיל תפוחי אדמה עוף באפלו, ו תבשיל תפוחי אדמה עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ממיסים את החמאה בסיר כבד גדול על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את הגזר, סלרי ובצל ומתבלים עם 1 כפית מלח ופלפל 3/4 כפית. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות זהובים, על 12 דקות. מערבבים את הקמח, ולאחר מכן לטאטא במרק וחלב ולהביא לרתיחה, לטאטא. מרתיחים עד מעובה מעט, על 3 דקות. מערבבים את העוף.
העברה לתבנית אפייה 2 ליטר.
דופק את הטוט במעבד מזון עם הקורנית עד הקרקע בינונית. פיזור על החלק העליון של התבשיל ואופים עד המילוי מבעבע והציפוי הוא זהב פריך, 20 עד 25 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.