תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף מטוגן בירה עם שעועית Fava ואפונה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לך זרעי אניס, חוטי זעפרן, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תבשיל עוף מטוגן בבירה עם ירקות, שעועית פול ואפונה עם בוראטה, ו פסטה עם אפונה ופול (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת קטנה, טוסט זרעי אניס על חום מתון, רועד את המחבת, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
תן זרעי אניס להתקרר מעט, ואז למחוץ עם הצד של סכין.
מרכיבים שתצטרך
3
במעבד מזון מיני, לשלב את זרעי אניס קלוי עם שום קצוץ, זעפרן, פפריקה וקיין.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את מיץ לימון מחית.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים את התערובת לקערה גדולה, רדודה ומערבבים ב 1/2 כוס שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הירכיים עוף ולהפוך מעיל עם המרינדה. מקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים מלח ופולי fava ומבשלים 1 דקה; באמצעות כפית מחוררת, מעבירים את פול הקערה קטנה ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את האפונה למים הרותחים ומבשלים עד למכרז, 5 עד 6 דקות; לנקז. מקלפים את פול ה-fava ומוסיפים לאפונה.
מרכיבים שתצטרך
10
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית בתבשיל יצוק ברזל גדול אמייל.
מרכיבים שתצטרך
11
הסר את ירכיים עוף מן המרינדה, גירוד את עודף. מתבלים את העוף במלח ופלפל שחור ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, והופכים מדי פעם, עד להשחמה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מעבירים את ירכי העוף למגש.
מרכיבים שתצטרך
13
למחוק את התבשיל, להוסיף את החמאה וחום עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את הפטריות חצויות, בצל ירוק פרוס ותימין ומבשלים מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שכל נוזל התאדה והפטריות שחומות, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
15
מפזרים את הקמח על הפטריות ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. מערבבים לאט את הבירה ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה בתחתית התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
16
החזירו את ירכי העוף לתבשיל והתבשלו במלח ופלפל שחור. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהעוף רך ומבושל, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
17
מוסיפים את השמנת, פול ואפונה, מגבירים את החום עד בינוני ומבשלים שנחשפו עד שהרוטב צמצם מעט, כ 5 דקות. זרוק את זרזי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
18
מגישים את תבשיל העוף בקערות מרק רדודות, זרועים פטרוזיליה.