הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם בזיליקום, חלב, שמירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה יוצא מן הכלל. נסו תבשיל עוף וכופתאות, תבשיל עוף מוקרם עם כופתאות, ו תבשיל עוף עם כופתאות קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
עוף דה-בון לחתוך לחתיכות או לגרוס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2
ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל וסלרי עד רך, כ 10 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים 1 כפית מלח, פלפל שחור, בזיליקום, טימין, תפוחי אדמה וירקות מעורבים. מכסים ומבשלים את התבשיל על אש בינונית עד שהירקות רכים, 15 עד 20 דקות. מערבבים בשר עוף וממשיכים להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכית
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
5
בינתיים, לשלב 1 1/2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה; לחתוך 3 כפות חמאה עד התערובת דומה פירורים גסים. מערבבים בחלב ושמיר. זרוק כף מעוגלתחופן בצק לתוך תבשיל רותח. קוק, נחשף, במשך 10 דקות. מכסים ומבשלים עד הכופתאות רכות, 8 עד 10 דקות יותר.