תבשיל עוף עם כופתאות
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם בזיליקום, חלב, שמירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה יוצא מן הכלל. נסו תבשיל עוף וכופתאות, תבשיל עוף מוקרם עם כופתאות, ו תבשיל עוף עם כופתאות קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
עוף דה-בון לחתוך לחתיכות או לגרוס. תניח בצד.
ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל וסלרי עד רך, כ 10 דקות.
מפזרים 2 כפות קמח לטאטא ברציפות כדי להפוך רו עבה, על 2 דקות. לאט לשפוך מרק עוף, לטאטא כדי להסיר כל גושים.
מוסיפים 1 כפית מלח, פלפל שחור, בזיליקום, טימין, תפוחי אדמה וירקות מעורבים. מכסים ומבשלים את התבשיל על אש בינונית עד שהירקות רכים, 15 עד 20 דקות. מערבבים בשר עוף וממשיכים להתבשל.
בינתיים, לשלב 1 1/2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה; לחתוך 3 כפות חמאה עד התערובת דומה פירורים גסים. מערבבים בחלב ושמיר. זרוק כף מעוגלתחופן בצק לתוך תבשיל רותח. קוק, נחשף, במשך 10 דקות. מכסים ומבשלים עד הכופתאות רכות, 8 עד 10 דקות יותר.