תבשיל עוף עם כופתאות פטרוזיליה דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 464 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה מצוין. מתכונים דומים: תבשיל עוף וכופתאות, תבשיל עוף מוקרם עם כופתאות, ו תבשיל עוף עם כופתאות קלאסיות.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר מלאי גדול או תנור הולנדי מעל חום גבוה בינוני, מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוסיפים את הבצל והגזר וקמח במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גזר
בצל
4
מוסיפים את העוף ומבשלים רק עד שהעוף מתחיל להשחים, אבל הוא לא מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
5
מוסיפים את הפטריות, אפונה, ו 1/4 כפית מלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
אפונה
מלח
6
מוסיף את מרק העוף ולהגדיר מחבת על חום גבוה. מביאים לרתיחה.
מוסיפים חלב חמאה ושמן ומערבבים במזלג עד שהתערובת מתאחדת. באמצעות כף גדולה או כף גלידה קטנה, טיפה 8 גודל כדור גולף (עובש עם הידיים, במידת הצורך) כופתאות לתוך נוזל רותח. מכסה פאן ומבשלים 5 דקות (לא מציץ!), עד כופתאות מנופחות ומבושלות דרך.