תבשיל פטריות טורקיה נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 10 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 181 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שעועית כליה, תיבול, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. מתכונים דומים: הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, תבשיל פטריות עם ספאצלה, ו נקניק ותבשיל פטריות.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, ומבשלים את ההודו עד להשחמה אחידה. מתבלים באבקת שום, תיבול איטלקי ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים, ומעבירים הודו לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מערבבים את העגבניות המרוסקות עם נוזלים, עגבניות שלמות עם נוזלים, שעועית כליה ורוטב חם לסיר. מערבבים פנימה את הפלפל הירוק, הבצל והפטריות. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומתבלים לפי הטעם באבקת שום, תיבול איטלקי ופלפל. המשך בישול 1 שעה, תוך ערבוב מדי פעם, או למרקם רצוי. אם התבשיל סמיך מדי, מערבבים מעט מים.