תבשיל פיצה לבבי
תבשיל פיצה לבבי הוא מנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם רוטב עגבניות, פפרוני, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה לא כל כך סופר. כיכר פיצה לבבית, פיצה סרטנים לבבית, ו רוטב פיצה חציל לבבי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את הבקר, הפטריות והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, הפפרוני, הזיתים, הסוכר, התיבול האיטלקי והפלפל.
מסננים מקרוני; מוסיפים לתערובת הבשר.
העברה ל-1-1/2 קו-טי. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לחימום. או לפני האפייה, מכסים ומקפיאים תבשיל עד 3 חודשים.
לשימוש בקדרה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.