תבשיל פיצה של אוהבי בשר עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.61 דולר למנה. בבמנה עיקרית זו יש 455 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -29 גרם שומן למנה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מקרוני מרפק, רוטב פיצה, בצל ופפרוני. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל פיצה של אוהבי בשר , פיצה של אוהבי בשר ופיצה של אוהבי בשר .
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את שאר החומרים.
איטלקי בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ג'אקומו מורי קיאנטי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
ג'אקומו מורי קיאנטי
צבע סגול, אף של דובדבנים שחורים וסחי. גוף בינוני, מתוק ונקי בטעימה הראשונה, יש לפתוח לאחר 2-3 שנים.