תבשיל פיצה תפוחי אדמה
זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה מושלם לחורף . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל פיצה גבינה קלה , פיצה מלחם שטוח עם תפוח אדמה מוזהב ובצל מקורמל , ופיצה ביתית עם קרום דק + פסטו + תפוח אדמה .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מבשלים את הבשר הטחון והבצל במחבת גדולה על אש בינונית עד להשחמה אחידה.
מסננים את השומן. מתבלים במלח, פלפל ואבקת שום.
מורחים את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה בתחתית תבנית אפייה בגודל 9X13 אינץ'.
מורחים את בשר הבקר והבצל הטחון על תפוחי האדמה.
מניחים פרוסות פפרוני על הבשר הטחון. בסיר על אש בינונית מערבבים את מרק העגבניות, מרק גבינת צ'דר וחלב. מתבלים באורגנו, בתיבול איטלקי וסוכר חום.
מערבבים היטב, ומבשלים עד לחימום.
יוצקים על תכולת תבנית האפייה.
מכסים את הכלי בנייר אלומיניום, ואופים 30 דקות בתנור שחומם מראש.
מסירים את נייר האלומיניום, מפזרים מעל גבינת מוצרלה ואופים 15 דקות נוספות, עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.