תבשיל פירה עם גבינת גאודה ובייקון
תבשיל פירה עם גאודאן ובייקון נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו גאודה פירה תבשיל, גבינת גאודה מעושנת תבשיל פירה, ו תפוחי אדמה, Goudan ופיצה בייקון מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה. מבשלים baconin מחבת גדולה כבדה עד חום זהובופריך.
להעביר מגבות נייר לניקוז.קוצצים בייקון.
בצל ירוק Addgreen; לזרוק להפיץ באופן שווה.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומספיקמים קרים לכסות.
מפזרים מלח. מכסים ומרתיחים עם מכסה תפוחי אדמה ajaruntil מעט מכרז, 15 עד 20 דקות.
להחזיר תפוחי אדמה לסיר. לבשל כיסוי חום, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי אדמה ארדרי וצורות סרט אור על החלק התחתון של הסיר,על 2 דקות.
הוסף את 3 המרכיבים הבאים.באמצעות masher תפוחי אדמה, מחית עד כמעטסדות. מערבבים 1 1/2 כוסות מעושן גבינת גאודה ו1 כוס תערובת בייקון. מתבלים במלח ופפר.
מורחים תערובת תפוחי אדמה מוכןצלחת ייצור.
גבינת הגאודה נגמרה. לעשות קדימה: ניתן להכין 8שעות קדימה. כיסוי ושילוב תפוחי אדמה צונן ותערובת בייקון נותרת בנפרד.
אופים גבינת potatoesuntil נמס וקצוות של potatoesare מבעבע, על 30 דקות (40 minutesif צונן).
מפזרים תערובות בייקון שמורות ומגישים.