קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

תבשיל פירה עם גבינת גאודה ובייקון

תבשיל פירה עם גבינת גאודה ובייקון
תבשיל פירה עם גאודאן ובייקון נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו גאודה פירה תבשיל, גבינת גאודה מעושנת תבשיל פירה, ו תפוחי אדמה, Goudan ופיצה בייקון מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה. מבשלים baconin מחבת גדולה כבדה עד חום זהובופריך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
להעביר מגבות נייר לניקוז.קוצצים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מניחים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בצל ירוק Addgreen; לזרוק להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומספיקמים קרים לכסות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מפזרים מלח. מכסים ומרתיחים עם מכסה תפוחי אדמה ajaruntil מעט מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
לנקז היטב.
8
להחזיר תפוחי אדמה לסיר. לבשל כיסוי חום, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי אדמה ארדרי וצורות סרט אור על החלק התחתון של הסיר,על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
הוסף את 3 המרכיבים הבאים.באמצעות masher תפוחי אדמה, מחית עד כמעטסדות. מערבבים 1 1/2 כוסות מעושן גבינת גאודה ו1 כוס תערובת בייקון. מתבלים במלח ופפר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת גאודה מעושנתגבינת גאודה מעושנת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
10
מורחים תערובת תפוחי אדמה מוכןצלחת ייצור.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מפזרים נשאר 1/2 כוס
12
גבינת הגאודה נגמרה. לעשות קדימה: ניתן להכין 8שעות קדימה. כיסוי ושילוב תפוחי אדמה צונן ותערובת בייקון נותרת בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
גאודהגאודה
13
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
אופים גבינת potatoesuntil נמס וקצוות של potatoesare מבעבע, על 30 דקות (40 minutesif צונן).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מפזרים תערובות בייקון שמורות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים