קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

תבשיל פירוגי

תבשיל פירוגי
תבשיל פירוגי הוא מתכון מזרח אירופי המגיש 12. זה הר ד ' אובר יש 218 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, אטריות לזניה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תבשיל פירוגי, תבשיל פירוגי, ו תבשיל פירוגי אמריקאי.

הוראות

1
במחבת מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך; מניחים בצד. בקערה שלבו גבינת קוטג', ביצה ומלח בצל. בקערה אחרת שלבו תפוחי אדמה, גבינת צ ' דר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים שלוש אטריות בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם תערובת גבינת קוטג ' ועוד שלוש אטריות. מעליו תערובת תפוחי אדמה, אטריות שנותרו ובצל מוקפץ. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.