קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

תבשיל פירות ים

תבשיל פירות ים
תבשיל פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, מים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מים לרתיחה עם ראשי דגים שמורים ועצמות, גזר, סלרי, בצל פרוס, ו peppercorns בסיר 6-8 ליטר רחב כבד, ואז ומבשלים, חשוף, קצף ברפרוף לפי הצורך, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
יוצקים מלאי דרך מסננת גדולה לתוך קערה גדולה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. (יהיה לך על 6 כוסות מלאי.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים באגט לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', ולאחר מכן מסדרים שכבה 1 במחבת אפייה רדודה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים עד טוסטים הם פריך ויבש, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
קוצצים דיונון מספיק כדי למדוד 1/4 כוס, ואז לזרוק הנותרים דיונון שלם עם 3/4 כפית מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2
הסר כל עצמות סיכה מפילה דגים עם פינצטה או צבת needlenose, ולאחר מכן לחתוך פילה באלכסון לתוך חתיכות המשרתים ומפזרים 3/4 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
לבשל בצל קצוץ בשמן עם הנותרים 1/2 כפית מלח בסיר ניקה מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים אנשובי, שום, צ ' ילה חמה, רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
5
מוסיפים דיונון קצוץ 1/2 כוס פטרוזיליה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
דיונוןדיונון
6
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת בחצי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הוסף 1 מלאי כוס, ולאחר מכן לארגן דיונון שלם בשכבה 1 בסיר ולאחר מכן למקם פילה דגים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
דיונוןדיונון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הוסף מספיק של מלאי שנותר רק כדי לכסות את הדגים ומבשלים על אש מתונה, חשוף, עד פילה הם רק מבושל דרך, 2 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מגישים טוסטים תבשיל מעל בצלחות מרק רדודות ומפזרים עם פטרוזיליה 2 כפות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב