תבשיל פרסטו ופירה שום
תבשיל פרסטו ופירה שום דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם רוטב בקר, מים, ירקות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 45%, המנה הזו די טובה. נסו תבשיל בקר טחון על פירה שום, פירה שום של בניגן - קל להכין פירה שום, ו תבשיל בקר פרסטו עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת טפלון גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את העגבניות, הרוטב, הירקות, המרג ' ורם והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5-8 דקות או עד שהירקות רכים.
בינתיים, בסיר קטן, הביאו את המים, החלב, החמאה, אבקת השום והפלפל רק לרתיחה.
מסירים מהאש; מערבבים פתיתי תפוחי אדמה ופטרוזיליה. מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות. מוך עם מזלג.