תבשיל צייד פולני
נזיד צייד פולני נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 599 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לכם פורצ'יני, שמן צמחי, כרוב כבוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. Bigos (תבשיל צייד פולני), ביגוס פולני / תבשיל האנטר, ו מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
יוצקים מי ברז חמים על הפטריות המיובשות ומטביעים אותם במשך 20-40 דקות, או עד רך. לטחון או למחוץ את גרגרי ערער וגרגירי פלפל שחור בערך; אתה לא רוצה אבקה.
חותכים את כתף החזיר לחתיכות גדולות, על 2 אינץ'.
חותכים את הנקניקיות לחתיכות בגודל דומה.
מסננים את הכרוב ומניחים בצד. לנקות את כל לכלוך מן הפטריות לחתוך אותם לחתיכות גדולות; להשאיר קטנים שלמים.
מחממים את שומן הבייקון או שמן צמחי בסיר lidded גדול לרגע או שניים. עבודה בקבוצות במידת הצורך, חום את כתף החזיר מעל חום בינוני גבוה. אל תצטופפו במחבת. תניח את הבשר המשחה בצד.
שים את הבצל והכרוב הטרי לתוך הסיר ואת sauté במשך כמה דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרוב רך.
מפזרים קצת מלח עליהם. הירקות ייתנו הרבה מים, וכאשר הם עושים, להשתמש בכפית עץ כדי לגרד כל חתיכות משחימים את החלק התחתון של הסיר. אם אתה עושה גרסה מבוססת עגבניות, להוסיף את רסק עגבניות כאן. לאחר הסיר נקי והכרוב והבצל רך, להסיר מן הסיר ולהניח בצד עם כתף החזיר.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים אותם ללא כל שמן נוסף, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם משחררים את המים שלהם. ברגע שהם עושים, מפזרים קצת מלח על הפטריות. כאשר המים כמעט נעלמו, להוסיף בחזרה את כתף החזיר, תערובת כרוב ובצל, ולאחר מכן כל דבר אחר מלבד שזיפים מיובשים.
מוסיפים את הבירה, אם משתמשים, או את רוטב העגבניות אם יוצרים את הגרסה מבוססת העגבניות. מערבבים היטב לשלב.
לא צריך להיות לך מספיק נוזל כדי להטביע הכל. זה טוב: Bigos הוא תבשיל "יבש", וחוץ מזה, החומרים ייתן יותר נוזלי כפי שהם מבשלים. מביאים הכל לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות לפחות 2 שעות.
ביגוס טוב יותר ככל שהוא מבשל, אבל אתה יכול לאכול את זה ברגע שסכין החזיר מתפרק. בדוק ב 2 שעות, ולאחר מכן כל 30 דקות לאחר מכן. כאשר הקילוע רך, לדוג אותו החוצה ולמשוך את הבשר והשומן מן העצמות להשליך את העצמות ואת השומן, ואז לחתוך את הבשר בערך ולחזור לסיר.
מוסיפים את השזיפים ומבשלים עד שהם רכים, לפחות 30 דקות יותר.
Bigos מוגש הטוב ביותר פשוט, עם לחם שיפון ובירה. אם אתה רוצה בעיטה קטנה, להוסיף את החרדל או חזרת ממש לפני שאתה אוכל את זה. ביגוס משפר עם הגיל, מדי, ולכן המתכון הזה עושה כל כך הרבה: השאריות שלך יהיה אפילו טוב יותר מאשר התבשיל היה ביום הראשון.