קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות40
מגזין

תבשיל צייד פולני

תבשיל צייד פולני
נזיד צייד פולני נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 599 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לכם פורצ'יני, שמן צמחי, כרוב כבוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. Bigos (תבשיל צייד פולני), ביגוס פולני / תבשיל האנטר, ו מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
יוצקים מי ברז חמים על הפטריות המיובשות ומטביעים אותם במשך 20-40 דקות, או עד רך. לטחון או למחוץ את גרגרי ערער וגרגירי פלפל שחור בערך; אתה לא רוצה אבקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
גרגרי ערערגרגרי ערער
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים את כתף החזיר לחתיכות גדולות, על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
3
חותכים את הנקניקיות לחתיכות בגודל דומה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4
מסננים את הכרוב ומניחים בצד. לנקות את כל לכלוך מן הפטריות לחתוך אותם לחתיכות גדולות; להשאיר קטנים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מחממים את שומן הבייקון או שמן צמחי בסיר lidded גדול לרגע או שניים. עבודה בקבוצות במידת הצורך, חום את כתף החזיר מעל חום בינוני גבוה. אל תצטופפו במחבת. תניח את הבשר המשחה בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
שים את הבצל והכרוב הטרי לתוך הסיר ואת sauté במשך כמה דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרוב רך.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מפזרים קצת מלח עליהם. הירקות ייתנו הרבה מים, וכאשר הם עושים, להשתמש בכפית עץ כדי לגרד כל חתיכות משחימים את החלק התחתון של הסיר. אם אתה עושה גרסה מבוססת עגבניות, להוסיף את רסק עגבניות כאן. לאחר הסיר נקי והכרוב והבצל רך, להסיר מן הסיר ולהניח בצד עם כתף החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את הפטריות ומבשלים אותם ללא כל שמן נוסף, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם משחררים את המים שלהם. ברגע שהם עושים, מפזרים קצת מלח על הפטריות. כאשר המים כמעט נעלמו, להוסיף בחזרה את כתף החזיר, תערובת כרוב ובצל, ולאחר מכן כל דבר אחר מלבד שזיפים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מוסיפים את הבירה, אם משתמשים, או את רוטב העגבניות אם יוצרים את הגרסה מבוססת העגבניות. מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
10
לא צריך להיות לך מספיק נוזל כדי להטביע הכל. זה טוב: Bigos הוא תבשיל "יבש", וחוץ מזה, החומרים ייתן יותר נוזלי כפי שהם מבשלים. מביאים הכל לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
ביגוס טוב יותר ככל שהוא מבשל, אבל אתה יכול לאכול את זה ברגע שסכין החזיר מתפרק. בדוק ב 2 שעות, ולאחר מכן כל 30 דקות לאחר מכן. כאשר הקילוע רך, לדוג אותו החוצה ולמשוך את הבשר והשומן מן העצמות להשליך את העצמות ואת השומן, ואז לחתוך את הבשר בערך ולחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מוסיפים את השזיפים ומבשלים עד שהם רכים, לפחות 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
13
Bigos מוגש הטוב ביותר פשוט, עם לחם שיפון ובירה. אם אתה רוצה בעיטה קטנה, להוסיף את החרדל או חזרת ממש לפני שאתה אוכל את זה. ביגוס משפר עם הגיל, מדי, ולכן המתכון הזה עושה כל כך הרבה: השאריות שלך יהיה אפילו טוב יותר מאשר התבשיל היה ביום הראשון.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
לחם שיפוןלחם שיפון
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב

מרכיבים

28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פורצ'יני מיובש או פטריות בר אחרותפורצ'יני מיובש או פטריות בר אחרות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשומן חזיר או שמן צמחישומן חזיר או שמן צמחי907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כתף חזירכתף חזיר1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ1ראשכרוב (רגיל, לא סבוי או אדום), קצוץכרוב (רגיל, לא סבוי או אדום), קצוץ680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות טריות מעורבותפטריות טריות מעורבות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק מעושן או נקניק מעושן אחרנקניק מעושן או נקניק מעושן אחר1חזיר מעושן הוקחזיר מעושן הוק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק פולני טרי (אופציונלי)נקניק פולני טרי (אופציונלי)709חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרוב כבוש טרי (אנו ממליצים מבעבע, אשר ייתכן שתוכל למצוא בחלק המקורר של הסופרמרקט המקומי שלך)כרוב כבוש טרי (אנו ממליצים מבעבע, אשר ייתכן שתוכל למצוא בחלק המקורר של הסופרמרקט המקומי שלך)1בקבוקבירה פילזנר או לאגרבירה פילזנר או לאגר11 כף אורגנו מיובשגרגרי ערער (אופציונלי)גרגרי ערער (אופציונלי)11 כף אורגנו מיובשפלפל שחורפלפל שחור11 כף אורגנו מיובשזרעי קימלזרעי קימל22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיורן מיובשמיורן מיובש1עבור כל אחד.מלחמלח20שזיפים מיובשים, פרוסים לשניים (אופציונלי)שזיפים מיובשים, פרוסים לשניים (אופציונלי)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרסק עגבניות (אופציונלי)רסק עגבניות (אופציונלי)425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רוטב עגבניות (אופציונלי)רוטב עגבניות (אופציונלי)11 כף אורגנו מיובשחרדל או חזרת (אופציונלי)חרדל או חזרת (אופציונלי)

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. Inapawine קברנה סוביניון עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 75 דולר לבקבוק.
Inapawine קברנה סוביניון
Inapawine קברנה סוביניון
תחושה מיידית של תבלין לאף ואחריו דובדבן שחור אינטנסיבי, שזיף עם רמזים של פלפל. אלכוהול גדול הוא ניכר אבל לא הייתי קורא לזה מהמם במובן זה. זה עושה עבור "פצצת פירות" של התחלה למונית טעימה זה. בסך הכל מראה חזק.