קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות40
מגזין

תבשיל צייד פולני

תבשיל צייד פולני
נזיד צייד פולני נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 599 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לכם פורצ'יני, שמן צמחי, כרוב כבוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. Bigos (תבשיל צייד פולני), ביגוס פולני / תבשיל האנטר, ו מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
יוצקים מי ברז חמים על הפטריות המיובשות ומטביעים אותם במשך 20-40 דקות, או עד רך. לטחון או למחוץ את גרגרי ערער וגרגירי פלפל שחור בערך; אתה לא רוצה אבקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
גרגרי ערערגרגרי ערער
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
חותכים את כתף החזיר לחתיכות גדולות, על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
3
חותכים את הנקניקיות לחתיכות בגודל דומה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4
מסננים את הכרוב ומניחים בצד. לנקות את כל לכלוך מן הפטריות לחתוך אותם לחתיכות גדולות; להשאיר קטנים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מחממים את שומן הבייקון או שמן צמחי בסיר lidded גדול לרגע או שניים. עבודה בקבוצות במידת הצורך, חום את כתף החזיר מעל חום בינוני גבוה. אל תצטופפו במחבת. תניח את הבשר המשחה בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
שים את הבצל והכרוב הטרי לתוך הסיר ואת sauté במשך כמה דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרוב רך.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מפזרים קצת מלח עליהם. הירקות ייתנו הרבה מים, וכאשר הם עושים, להשתמש בכפית עץ כדי לגרד כל חתיכות משחימים את החלק התחתון של הסיר. אם אתה עושה גרסה מבוססת עגבניות, להוסיף את רסק עגבניות כאן. לאחר הסיר נקי והכרוב והבצל רך, להסיר מן הסיר ולהניח בצד עם כתף החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את הפטריות ומבשלים אותם ללא כל שמן נוסף, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם משחררים את המים שלהם. ברגע שהם עושים, מפזרים קצת מלח על הפטריות. כאשר המים כמעט נעלמו, להוסיף בחזרה את כתף החזיר, תערובת כרוב ובצל, ולאחר מכן כל דבר אחר מלבד שזיפים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים את הבירה, אם משתמשים, או את רוטב העגבניות אם יוצרים את הגרסה מבוססת העגבניות. מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
10
לא צריך להיות לך מספיק נוזל כדי להטביע הכל. זה טוב: Bigos הוא תבשיל "יבש", וחוץ מזה, החומרים ייתן יותר נוזלי כפי שהם מבשלים. מביאים הכל לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
ביגוס טוב יותר ככל שהוא מבשל, אבל אתה יכול לאכול את זה ברגע שסכין החזיר מתפרק. בדוק ב 2 שעות, ולאחר מכן כל 30 דקות לאחר מכן. כאשר הקילוע רך, לדוג אותו החוצה ולמשוך את הבשר והשומן מן העצמות להשליך את העצמות ואת השומן, ואז לחתוך את הבשר בערך ולחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מוסיפים את השזיפים ומבשלים עד שהם רכים, לפחות 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
13
Bigos מוגש הטוב ביותר פשוט, עם לחם שיפון ובירה. אם אתה רוצה בעיטה קטנה, להוסיף את החרדל או חזרת ממש לפני שאתה אוכל את זה. ביגוס משפר עם הגיל, מדי, ולכן המתכון הזה עושה כל כך הרבה: השאריות שלך יהיה אפילו טוב יותר מאשר התבשיל היה ביום הראשון.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
לחם שיפוןלחם שיפון
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב

מרכיבים

28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פורצ'יני מיובש או פטריות בר אחרותפורצ'יני מיובש או פטריות בר אחרות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שומן חזיר או שמן צמחישומן חזיר או שמן צמחי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כתף חזירכתף חזיר1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ1ראשכרוב (רגיל, לא סבוי או אדום), קצוץכרוב (רגיל, לא סבוי או אדום), קצוץ680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות טריות מעורבותפטריות טריות מעורבות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק מעושן או נקניק מעושן אחרנקניק מעושן או נקניק מעושן אחר1חזיר מעושן הוקחזיר מעושן הוק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק פולני טרי (אופציונלי)נקניק פולני טרי (אופציונלי)709דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב כבוש טרי (אנו ממליצים מבעבע, אשר ייתכן שתוכל למצוא בחלק המקורר של הסופרמרקט המקומי שלך)כרוב כבוש טרי (אנו ממליצים מבעבע, אשר ייתכן שתוכל למצוא בחלק המקורר של הסופרמרקט המקומי שלך)1בקבוקבירה פילזנר או לאגרבירה פילזנר או לאגר12 כפיות אבקת שוםגרגרי ערער (אופציונלי)גרגרי ערער (אופציונלי)12 כפיות אבקת שוםפלפל שחורפלפל שחור12 כפיות אבקת שוםזרעי קימלזרעי קימל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיורן מיובשמיורן מיובש1עבור כל אחד.מלחמלח20שזיפים מיובשים, פרוסים לשניים (אופציונלי)שזיפים מיובשים, פרוסים לשניים (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רסק עגבניות (אופציונלי)רסק עגבניות (אופציונלי)425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב עגבניות (אופציונלי)רוטב עגבניות (אופציונלי)12 כפיות אבקת שוםחרדל או חזרת (אופציונלי)חרדל או חזרת (אופציונלי)

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. Inapawine קברנה סוביניון עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 75 דולר לבקבוק.
Inapawine קברנה סוביניון
Inapawine קברנה סוביניון
תחושה מיידית של תבלין לאף ואחריו דובדבן שחור אינטנסיבי, שזיף עם רמזים של פלפל. אלכוהול גדול הוא ניכר אבל לא הייתי קורא לזה מהמם במובן זה. זה עושה עבור "פצצת פירות" של התחלה למונית טעימה זה. בסך הכל מראה חזק.