תבשיל קארי בקר חריף לסיר האיטי
זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל הודי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שום, פלפלי ג'לפנו, אבקת קארי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את הג'ינג'ר הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות ג'ינג'ר טריות כמו קינוח. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל בקר דלעת חמאה (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), סיר איטי של יום ראשון: תבשיל עדשים אדומות, קארי וגזר, ו קארי בקר איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית, ומשחימים את הבקר מכל הצדדים.
מוציאים מהמחבת, שומרים מיצים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים את השום, הג ' ינג 'ר והג' לפנו במחבת למשך 2 דקות, עד שהם רכים, ומתבלים באבקת קארי.
מערבבים פנימה את קוביות העגבניות והמיץ.
מניחים את הבצל בתחתית סיר איטי, ושכבו עם הבקר השחום. גורפים את תערובת המחבת לסיר האיטי ומערבבים פנימה את מרק הבקר.
מכסים ומבשלים 6 עד 8 שעות על נמוך.
יין מומלץ: ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוד נוצץ
ריזלינג, גרונר וולטלינר ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאינדיאני. היין הטוב ביותר לאוכל הודי יהיה תלוי במנה, כמובן, אך ניתן להגיש את הבחירות הללו צוננות ויש להן מתיקות מסוימת כדי להשלים את החריפות והטעמים המורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות את ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך קבינט ריזלינג