תבשיל קיצי סקווש
תבשיל קיץ סקווש עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם, פירורי קרקר, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: תבשיל קיצי סקווש, תבשיל קיצי סקווש, ו תבשיל קיצי סקווש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לקלף ולחתוך סקווש לקוביות. מרתיחים עד מכרז, על 5 עד 7 דקות, ולנקז. בצל חום, שום ופטרוזיליה ב 2 כפות חמאה מתובלת במלח ופלפל. משרים לחם במי קרח וסוחטים; חותכים בסדר.
מוסיפים לבצל ותערובת שום; מבשלים, מערבבים, במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים סקווש סחוט ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר, ערבוב.
הסר מהחום. לנצח ביצה ולהוסיף, ומאפשר לו לספוג לתוך התערובת. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
מניחים בתבנית תבשיל או תבנית אפייה. מכסים למעלה עם פירורי קרקר ונקודה עם שאר החמאה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד הפירורים חום.
הערה של קוק: אתה יכול לקרר את המנה הזאת עד 2 ימים לפני האפייה, אבל אתה צריך להוסיף את פירור הלחם ציפוי ממש לפני שאתה אופה.