קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל קיצי סקווש

תבשיל קיצי סקווש
תבשיל קיץ סקווש עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם, פירורי קרקר, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: תבשיל קיצי סקווש, תבשיל קיצי סקווש, ו תבשיל קיצי סקווש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקלף ולחתוך סקווש לקוביות. מרתיחים עד מכרז, על 5 עד 7 דקות, ולנקז. בצל חום, שום ופטרוזיליה ב 2 כפות חמאה מתובלת במלח ופלפל. משרים לחם במי קרח וסוחטים; חותכים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל צהובבצל צהוב
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סכין קילוףסכין קילוף
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
3
מוסיפים לבצל ותערובת שום; מבשלים, מערבבים, במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים סקווש סחוט ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
5
הסר מהחום. לנצח ביצה ולהוסיף, ומאפשר לו לספוג לתוך התערובת. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מניחים בתבנית תבשיל או תבנית אפייה. מכסים למעלה עם פירורי קרקר ונקודה עם שאר החמאה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד הפירורים חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הערה של קוק: אתה יכול לקרר את המנה הזאת עד 2 ימים לפני האפייה, אבל אתה צריך להוסיף את פירור הלחם ציפוי ממש לפני שאתה אופה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®