תבשיל קישואים איטלקי יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורגנו, בזיליקום, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל קישואים איטלקי, תבשיל קישואים איטלקי, ו קישואים איטלקיים ותבשיל קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, לבשל קישואים ב 1 כף שמן 5-6 דקות או עד מכרז; לנקז ולהניח בצד. באותו מחבת, לטגן את הבצל ושום בשמן שנותר במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את העגבניות, בזיליקום, אורגנו, מלח שום ופלפל; מבשלים, חשוף, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
הסר מהחום; מערבבים בעדינות בקישואים.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
4
מקום 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה. למעלה עם תערובת מלית; מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ואופים ב 350° במשך 20 דקות.