תבשיל קשיו טונה
תבשיל קשיו טונה דורש כ 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 583 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, טונה, קשיו קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו תבשיל קשיו טונה, תבשיל קשיו עוף, ו תבשיל עוף קשיו (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל וסלרי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, על 4 דקות.
הסר מהחום ולהעביר ירקות לקערה גדולה.
מוסיף את הטונה, מרק פטריות, מיץ לימון, 1/4 כוס מים, פלפל שחור, ו 2/3 כוס קשיו.
מערבבים היטב. מקפלים בעדינות 1 1/4 כוס של האטריות והפולים.
החל תרסיס בישול ציפוי אור לתבנית האפייה.
מוסיף את התבשיל העליון עם אגוזי קשיו ואטריות הנותרים.
מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
הסר את רדיד ואופים במשך 30 דקות נוספות. תיזהר לוודא שהקשיו והאטריות לא ישרפו.
תן לתבשיל לנוח לפחות 20 דקות לפני ההגשה.