תבשיל שיבולת שועל וירקות דרומיים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 570 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל שיבולת שועל וירקות, תבשיל שיבולת שועל וירקות, ו תבשיל שיבולת שועל וירקות (מתכונים דומים).
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.