תבשיל שעועית ירוקה
זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם פקאן, גבינת פרמזן, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים וחצי בצל מטוגן צרפתי; תערובת כפית לתוך משומן קל 4-qt. בישול איטי.
לכסות ולבשל על 4 1/2 שעות נמוכות או עד מבעבע.
אגוזי פקאן מחממים ומחצית הבצלים המטוגנים הנותרים במחבת קטנה ולא דביקה על אש בינונית-נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 1 עד 2 דקות או עד קלוי וריחני; מפזרים על תבשיל ממש לפני ההגשה.