קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל שפמנון בקערות ביסקוויט

תבשיל שפמנון בקערות ביסקוויט
וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל שפמנון בקערות ביסקוויט, Southwest ביסקוויטים קערות, ו קערות בייקון, ביצים וגבינה ביסקוויט.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. על ungreased גדול גיליון עוגיות, להפוך 8 (6-עוז) כוסות פודינג הפוך; outsides ספריי של כוסות עם ספריי בישול. בצק נפרד לתוך 8 ביסקוויטים; לחץ על כל אחד כדי ליצור מעגל 6 אינץ'. לחץ על כל ביסקוויט מעל התחתית ומסביב לצד של כל כוס. באמצעות אצבעות, לחץ על הבצק סביב כל כוס, יצירת קערה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים 15 עד 18 דקות או עד חום זהוב. בזהירות להסיר כוסות פודינג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בינתיים, בסיר 3 ליטר, לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבת נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש. שמור 1 כף טפטוף בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מבשלים בצל בטפטופים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז. מערבבים בכל החומרים הנותרים למעט שפמנון ובייקון מבושל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
שפמנוןשפמנון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מערבבים שפמנון. קוק חשף, כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. נזיד כפיות בקערות ביסקוויט.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שפמנוןשפמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקשטים עם בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.