הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך אורגנו, בצל, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: קאטפיש קריאולי, כריכי שפמנון קריאולי, ו שפמנון מושחר ברוטב קריאולי.
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והפלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות. מערבבים את הקורנית, אורגנו, חרדל, רוטב טבסקו, פלפל, ו 1/2 כפית מלח.
שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.