תבשיל שרימפס ונקניק.
נזיד שרימפס ונקניקיות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא יסמין, בצל, שיני שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל שרימפס ונקניק., שרימפס קריאולי ונזיד נקניק, ו נקניק מעושן, עוף ונזיד שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
פרפר שרימפס על ידי ביצוע חתך עמוק למטה בחזרה של כל מקצה גדול לזנב, חיתוך אבל לא דרך בתוך עקומת שרימפס. דייוין שרימפס.
מבשלים בצל בשמן חם בתנור הולנדי גדול על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 35 עד 40 דקות או עד חום זהוב.
מוסיפים רוטב עגבניות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 25 עד 30 דקות או עד מעובה.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות עם צ ' ילי ירוק, סלרי, פלפלים, ו 2 כוסות מים.
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 30 דקות או עד רוטב מתעבה מעט.
להוסיף 3 שיני שום, ומבשלים 30 דקות, ערבוב 1 עד 2 כוסות מים לפי הצורך כדי לשמור על עקביות דמוית תבשיל. מערבבים בנקניק, ומבשלים 30 דקות, ערבוב 1 עד 2 כוסות מים לפי הצורך. שומן רזה מפני השטח לפי הצורך.
בינתיים, להכין אורז על פי הוראות החבילה.
מערבבים בצל ירוק, פטרוזיליה, תיבול Cajun, הנותרים 3 שיני שום לתוך תערובת נקניק. מבשלים 10 דקות.
מוסיפים שרימפס, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים יחד 1/4 כוס קורנפלור ו 1/2 כוס מים. מערבבים לתוך תערובת שרימפס ונקניק, ערבוב רק עד תערובת עבה ומבריק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.