כרוב תיקון תבשיל נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אורגנו, מלח, קטשופ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל תיקון כרוב, תבשיל תיקון כרוב, ו תבשיל כרוב אמיש עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הבצל והסלרי על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברה ל-5 קילו. סיר איטי. מערבבים פנימה את הכרוב, העגבניות המבושלות, השעועית, קוביות העגבניות, הקטשופ, אבקת הצ ' ילי, האורגנו, הפלפל והמלח. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהכרוב רך.