קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה

תבשיל תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל תפוחי אדמה. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, תפוחי אדמה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקלף תפוחי אדמה ופרוסה דקה (בערך 1/16 אינץ ' עבה), ולאחר מכן לזרוק עם חמאה, 3/4 מלח כפית, ו 1/2 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
3
מורחים באופן שווה בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר ומוסיפים מרק. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים 30 דקות. לחשוף ואופים עד העליון הוא השחמה היטב ורוב המניות נספג, 30 עד 35 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום