תבשיל תפוחי אדמה
תבשיל תפוחי אדמה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 279 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. גשו לסופר וקנו ירקות, פלפל, מרק סלרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים 1/2 כוס חמאה בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ ' בתנור 350 5 עד 6 דקות או עד שנמסו.
מורחים תפוחי אדמה מטוגנים על חמאה בצלחת; למעלה עם ירקות. מערבבים יחד מרק ואת 4 המרכיבים הבאים; להפיץ על ירקות.
חום נשאר 1/4 כוס חמאה בסיר על אש נמוכה עד מומס.
מערבבים יחד קורנפלקס כתוש ו 1/4 כוס חמאה מומסת; מפזרים על תבשיל.
אופים ב 350 במשך 45 דקות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוקולי קפוא עין ציפור, שעועית ירוקה, בצל פנינה, ופלפלים אדומים עבור ירקות מעורבים קפואים.