תבשיל תפוחי אדמה ואטריות עם ביצים
תבשיל תפוחי אדמה ואטריות עם ביצים נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עלה דפנה טורקי, מניית עוף, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: ביצים ספרדיות אפויות וקערות אטריות בטטה, תבשיל תפוחי אדמה, פלפל וצ'וריסו עם ביצים מטוגנות, ו תבשיל עוף עם אטריות.
הוראות
שמן חום בסיר כבד 5 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, פלפלים טיגון, ושום, ערבוב, עד מתרכך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים עגבניות ומבשלים, מכוסים, מערבבים מדי פעם, 10 דקות. מערבבים תפוחי אדמה, מלאי, כמון, זעפרן, פטרוזיליה, עלה דפנה, מלח ופלפל שחור, ואז מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. מכסים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה עד תפוחי אדמה רכים, כ 20 דקות.
מערבבים פידוס ומבשלים, מכוסה, מעל חום מתון עד מכרז, על 10 דקות. בעדינות להוריד ביצים (בקליפות שלהם) לתוך תבשיל ומבשלים 10 דקות כדי להרתיח אותם קשה.
מעבירים ביצים עם כפית מחוררת לקערה של מים קרים כדי להתקרר, ואז לקלף ולפרוס. להשליך פטרוזיליה עלה דפנה.
מחלקים ביצים בין 4 קערות רדודות ותבשיל מצקת מעליהם.