קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה ואטריות עם ביצים

תבשיל תפוחי אדמה ואטריות עם ביצים
תבשיל תפוחי אדמה ואטריות עם ביצים נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עלה דפנה טורקי, מניית עוף, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: ביצים ספרדיות אפויות וקערות אטריות בטטה, תבשיל תפוחי אדמה, פלפל וצ'וריסו עם ביצים מטוגנות, ו תבשיל עוף עם אטריות.

הוראות

1
שמן חום בסיר כבד 5 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, פלפלים טיגון, ושום, ערבוב, עד מתרכך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים עגבניות ומבשלים, מכוסים, מערבבים מדי פעם, 10 דקות. מערבבים תפוחי אדמה, מלאי, כמון, זעפרן, פטרוזיליה, עלה דפנה, מלח ופלפל שחור, ואז מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. מכסים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה עד תפוחי אדמה רכים, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זעפרןזעפרן
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מערבבים פידוס ומבשלים, מכוסה, מעל חום מתון עד מכרז, על 10 דקות. בעדינות להוריד ביצים (בקליפות שלהם) לתוך תבשיל ומבשלים 10 דקות כדי להרתיח אותם קשה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
4
מעבירים ביצים עם כפית מחוררת לקערה של מים קרים כדי להתקרר, ואז לקלף ולפרוס. להשליך פטרוזיליה עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחלקים ביצים בין 4 קערות רדודות ותבשיל מצקת מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת