תבשיל תפוחי אדמה מוחלט הטוב ביותר
תבשיל תפוחי אדמה הטוב ביותר המוחלט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 326 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם דגני קורנפלקס, קמח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . מתכונים דומים: גן עדן מוחלט, העוגיות הטובות ביותר של רוברט, ו רוטב חמוציות מוחלט הטוב ביותר.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
כדי להכין את רוטב הגבינה, להמיס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
לטאטא בקמח, אבקת שום, מלח ופלפל.
מערבבים בחלב, ומערבבים כל הזמן עד מעובה.
מערבבים בגבינת צ ' דר וגבינה שוויצרית, וממשיכים לערבב עד חלקה. להפחית את החום לנמוך.
שכבה תפוחי אדמה בתחתית צלחת אפייה מוכן.
שכבה בצל וחזיר על תפוחי אדמה. למעלה עם כרובית. מכסה עם רוטב הגבינה.
אופים מכוסה 1 שעה בתנור שחומם מראש.
הסר כיסוי, מפזר עם קורנפלקס כתוש, ולהמשיך לאפות 10 דקות, עד ירקות רכים פני השטח הוא מבעבע קלות השחמה. אפשר להתקרר כ -10 דקות לפני ההגשה.