תבשיל תפוחי האדמה של עלי
זה מושלם עבור סתיו. . אם יש לכם תפוחי אדמה חומים חשיש, מזון גבינה מעובד, דגני פתיתי תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 13x9 אינץ'.
מערבבים תפוחי אדמה, שמנת חמוצה, קוביות גבינה, ושמנת של מרק פטריות בקערה; להפיץ לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים דגני קורנפלקס וחמאה בקערה על תערובת תפוחי אדמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם מבעבע, על 1 שעה.