תבשיל תרד-פטה קלצונה
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם תרד, שמרים, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמרים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. וזה מצוין. נסו תבשיל תרד ופטה, תבשילי ביצת פטן תרד מבשלים איטיים, ו תרד וריקוטה קלצונה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבצק, להמיס שמרים במים חמים 3/4 כוס בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים 1 כפית שמן. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח 1/2 כפית מלח בקערה גדולה; מוסיפים תערובת שמרים, ערבוב עד צורות הבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 6 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מגלגלים בצק לכיכר בגודל 12 אינץ'; מתאימים את הבצק למחבת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' המצופה בריסוס בישול, ומאפשרים לבצק עודף להיתלות על קצוות של צלחת.
כדי להכין מילוי, לשלב 1 כפית שמן 2 שיני שום; להפריש.
חום שנותר 2 כפיות שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
להוסיף הנותרים 3 שיני שום ובצל; לטגן 5 דקות או עד הבצל רך משחי קל. תערובת בצל כפית לתוך קערה גדולה. מערבבים 1/4 כפית מלח ופלפל; לשמור על חום.
מוסיפים חצי תרד למחבת; לבשל 1 דקה או עד תרד מתחיל לנבול, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף תרד הנותרים; לבשל 5 דקות או עד wilts תרד.
מניחים תרד במסננת; לחץ עד בקושי לח.
מוסיפים תרד וגבינה לתערובת בצל, ערבוב עד בשילוב היטב.
מברשת בצק עם חצי תערובת שום-שמן; העליון עם תערובת תרד. מקפלים בצק עודף על מילוי כדי לכסות; מברשת עם הנותרים תערובת שום שמן.
אופים ב 425 במשך 30 דקות או עד הזהב.
יין הערה: גבינת פטה הוא ידידותי להפליא יין, מתאים לבן, ros, או אפילו אדום בהיר יותר. וסוביניון בלאן, כמו שאטו סט. עמק מישל קולומביה (10$), הוא אידיאלי עם טעמים ים תיכוניים של תבשיל תרד פטה קלצונה. החומציות החריף של היין פועל כמו לסחוט לימון כדי להכות את הטעמים, בעוד הגבינה המלוחה מדגישה את הערות פרי הדר של היין. -- ג ' פרי לינדנמות