תוצרת בית טורקיה מלאי
תוצרת בית טורקיה המניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 5 . גשו לסופר וקנו סלרי, פלפל, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות, תוצרת בית טורקיה מלאי, ו תוצרת בית טורקיה מלאי.
הוראות
באמצעות סכין קצבים כבד, לחתוך את הכנפיים והצוואר לחתיכות 2 אינץ'. (במידת הצורך, לשאול את הקצב לעשות את זה בשבילך.) באמצעות סכין חדה, לקצץ את כל ממברנות מן הקרביים.
בסיר גדול, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה. בקבוצות, מוסיפים את כנפי תרנגול ההודו, הצוואר, ואת הקרביים, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים מכל הצדדים, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי לסיר, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 6 דקות.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את טורקיה על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, ברפרוף את הקצף שעולה על פני השטח.
מוסיפים את הפטרוזיליה, קורנית, פלפל ועלה דפנה. להפחית את החום לנמוך. מבשלים מבשלים חשופים לפחות 2 ועד 12 שעות. לפי הצורך, להוסיף עוד מים לסיר כדי לשמור על העצמות מכוסות.
מסננים את המניה דרך מסננת לקערה גדולה.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לרפרף את השומן הצהוב ברור שעולה על פני השטח. אם תרצה, להסיר את הקרביים, קוצצים דק, ומקררים לשימוש ברוטב. בשר הצוואר ניתן להסיר רצועות, קצוץ, ושמורות גם כן. לקרר את המניה לחלוטין לפני קירור או הקפאה. (מלאי טורקיה יכול להיות מוכן עד 3 ימים קדימה, מקורר לחלוטין, מכוסה, ומקורר. זה יכול להיות גם קפוא במיכלים אטומים עד 3 חודשים.)
מלאי טורקיה קטן אצווה: כמות קטנה יותר של מניות ניתן להכין רק עם הצוואר טורקיה ו giblets. כמו זה כמות קטנה יחסית של טורקיה רגיל לתת מלאי מלא מאוד, להשתמש מרק עוף (תוצרת בית או משומר) כמו מגבר. בעקבות ההוראות לעיל, חום את הצוואר ואת הקרביים מ 1 טורקיה ב 1 כף שמן.
מוסיפים 1 בצל קטן, 1 גזר קטן, ו 1 צלע סלרי קטנה עם עלים, כולם קצוצים, ומבשלים עד מתרכך.
להוסיף 1 ליטר מים, ואחד 13 אונקיה יכול להפחית נתרן עוף מרק ולהביא לרתיחה.
מוסיפים 3 עלי פטרוזיליה, כפית קורנית מיובשת, 6 גרגירי פלפל ו-1 עלי דפנה קטנים. מבשלים במשך 2 עד 3 שעות (כמות קטנה יותר של נוזל היה להתאדות משם אם מבושל יותר). עושה על 1 ליטר.
תוצרת בית עוף: תחליף 3 קילוגרמים כנפי עוף, לחתוך לחתיכות 2 אינץ', עבור כנפי טורקיה. תמחק את הצוואר ואת הקרביים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;