קושימומחה
מוכן ב26 שעות
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תות-חמוציות שרלוט Russe

תות-חמוציות שרלוט Russe
תות חמוציות שרלוט Russe עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 404 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פולי וניל, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שרלוט רוס, שרלוט רוס עם פטל, ו Charlotte Russe Parfaits (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים פיסת קלף באורך 13 על 30 אינץ ' ומקפלים אותה לאורך חצי. קו החלק הפנימי של מחבת springform 9 אינץ ' עם צווארון נייר, הצבת הקצה המקופל למטה. לאבטח את הקצוות עם מהדק נייר. קו המחבת עם ladyfingers החל בתחתית: לטבול את שני הצדדים של ladyfingers בתערובת סירופ, לתת להם לספוג על 2 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1
מערבבים את החלב, הסוכר, זרעי וניל ותרמילים, ומלח בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מתמוסס, כ 7 עד 8 דקות.בינתיים, יוצקים את Grand Marnier לתוך קערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא את חלמוני ביצה בקערה בינונית חסינת חום עד חלקה, על 1 דקה. הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה חסינת חום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את תערובת החלב מן החום לאט לשפוך על 1 כוס לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את תערובת חלב ביצה בחזרה לתוך המחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד פודינג מתעבה מעט ומצפה את הכף, על 3 עד 5 דקות. (כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך פודינג, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.)
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את הפודינג מהחום ושפוך אותו דרך המסננת (אל תלחץ על המוצקים); להשליך את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
לטאטא את תערובת ג ' לטין לתוך פודינג עד מומס ואת התערובת חלקה, על 2 דקות; להפריש.הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים את הפודינג על אמבט מי הקרח ומערבבים לעתים קרובות עד שהוא מקורר לטמפרטורת החדר, כ -15 דקות.כאשר פודינג מקורר, להוסיף את פירה תות לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
יוצקים את השמנת לתוך קערה גדולה ונקייה ומקציפים לפסגות בינוניות. (לחלופין, לטאטא בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.)
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את כל הקצפת לקערה של פודינג תות. באמצעות מרית גומי, לקפל את הקצפת עד בשילוב שווה ולא נותרו פסים של תות או קצפת, גירוד התחתון של הקערה לפי הצורך לשלב את פודינג. מברשת קלות את צמרות של ladyfingers חשוף עם תערובת הסירופ שמורות (ייתכן שנשאר קצת).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים את קרם בוואריה תות לתוך המחבת מוכן. מקררים שנחשפו עד סט, לפחות 4 שעות, ואז להכין את הזיגוג. (אל תעשה את הזיגוג קדימה, או שזה יהיה להגדיר ולהיות שלילי.) עבור זיגוג חמוציות:להגדיר מסננת בינונית על קערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מערבבים את החמוציות, הסוכר, ו 3 כפות של המים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער רכים ומתחילים להתפרק ואת הנוזל התעבה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
יוצקים את 2 כפיות המים שנותרו לקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
יוצקים את תערובת החמוציות לתוך המסננת. באמצעות מרית גומי, לדחוף את מוצקי חמוציות לגרד את החלק התחתון של המסננת עד שכל הנוזל מופק; להגדיר את הנוזל בצד ולהשליך את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
לטאטא את תערובת הג ' לטין לתוך תערובת חמוציות עד מומס וחלק. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
יוצקים את זיגוג מקורר על פני השטח של שרלוט russe, הטיית המחבת לפי הצורך, כך שכל השטח העליון מכוסה. להכניס למקרר חשוף overnight.To מגישים, לפתוח ולהסיר את הטבעת החיצונית של מחבת springform ולהשליך את צווארון הקלף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
17
חותכים את שרלוט russe לפרוסות ומגישים מיד. אם הצגת הקינוח לפני ההגשה, לקשור סרט דקורטיבי סביב ladyfingers. שרלוט russe יכול לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 30 עד 40 דקות לפני שהוא צריך להיות rechilled.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata