תות-חמוציות שרלוט Russe
תות חמוציות שרלוט Russe עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 404 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פולי וניל, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שרלוט רוס, שרלוט רוס עם פטל, ו Charlotte Russe Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פיסת קלף באורך 13 על 30 אינץ ' ומקפלים אותה לאורך חצי. קו החלק הפנימי של מחבת springform 9 אינץ ' עם צווארון נייר, הצבת הקצה המקופל למטה. לאבטח את הקצוות עם מהדק נייר. קו המחבת עם ladyfingers החל בתחתית: לטבול את שני הצדדים של ladyfingers בתערובת סירופ, לתת להם לספוג על 2 שניות לכל צד.
מערבבים את החלב, הסוכר, זרעי וניל ותרמילים, ומלח בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מתמוסס, כ 7 עד 8 דקות.בינתיים, יוצקים את Grand Marnier לתוך קערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח; להפריש.
לטאטא את חלמוני ביצה בקערה בינונית חסינת חום עד חלקה, על 1 דקה. הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה חסינת חום; להפריש.
הסר את תערובת החלב מן החום לאט לשפוך על 1 כוס לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן עד חלקה.
יוצקים את תערובת חלב ביצה בחזרה לתוך המחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד פודינג מתעבה מעט ומצפה את הכף, על 3 עד 5 דקות. (כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך פודינג, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.)
הסר את הפודינג מהחום ושפוך אותו דרך המסננת (אל תלחץ על המוצקים); להשליך את התוכן של המסננת.
לטאטא את תערובת ג ' לטין לתוך פודינג עד מומס ואת התערובת חלקה, על 2 דקות; להפריש.הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.
מניחים את הפודינג על אמבט מי הקרח ומערבבים לעתים קרובות עד שהוא מקורר לטמפרטורת החדר, כ -15 דקות.כאשר פודינג מקורר, להוסיף את פירה תות לטאטא עד בשילוב.
יוצקים את השמנת לתוך קערה גדולה ונקייה ומקציפים לפסגות בינוניות. (לחלופין, לטאטא בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.)
מוסיפים את כל הקצפת לקערה של פודינג תות. באמצעות מרית גומי, לקפל את הקצפת עד בשילוב שווה ולא נותרו פסים של תות או קצפת, גירוד התחתון של הקערה לפי הצורך לשלב את פודינג. מברשת קלות את צמרות של ladyfingers חשוף עם תערובת הסירופ שמורות (ייתכן שנשאר קצת).
יוצקים את קרם בוואריה תות לתוך המחבת מוכן. מקררים שנחשפו עד סט, לפחות 4 שעות, ואז להכין את הזיגוג. (אל תעשה את הזיגוג קדימה, או שזה יהיה להגדיר ולהיות שלילי.) עבור זיגוג חמוציות:להגדיר מסננת בינונית על קערה קטנה ולהניח בצד.
מערבבים את החמוציות, הסוכר, ו 3 כפות של המים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער רכים ומתחילים להתפרק ואת הנוזל התעבה מעט, על 10 דקות.
יוצקים את 2 כפיות המים שנותרו לקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח; להפריש.
יוצקים את תערובת החמוציות לתוך המסננת. באמצעות מרית גומי, לדחוף את מוצקי חמוציות לגרד את החלק התחתון של המסננת עד שכל הנוזל מופק; להגדיר את הנוזל בצד ולהשליך את התוכן של המסננת.
לטאטא את תערובת הג ' לטין לתוך תערובת חמוציות עד מומס וחלק. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, על 15 דקות.
יוצקים את זיגוג מקורר על פני השטח של שרלוט russe, הטיית המחבת לפי הצורך, כך שכל השטח העליון מכוסה. להכניס למקרר חשוף overnight.To מגישים, לפתוח ולהסיר את הטבעת החיצונית של מחבת springform ולהשליך את צווארון הקלף.
חותכים את שרלוט russe לפרוסות ומגישים מיד. אם הצגת הקינוח לפני ההגשה, לקשור סרט דקורטיבי סביב ladyfingers. שרלוט russe יכול לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 30 עד 40 דקות לפני שהוא צריך להיות rechilled.