קושימומחה
מוכן ב26 שעות
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תות-חמוציות שרלוט Russe

תות-חמוציות שרלוט Russe
תות חמוציות שרלוט Russe עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 404 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פולי וניל, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שרלוט רוס, שרלוט רוס עם פטל, ו Charlotte Russe Parfaits (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים פיסת קלף באורך 13 על 30 אינץ ' ומקפלים אותה לאורך חצי. קו החלק הפנימי של מחבת springform 9 אינץ ' עם צווארון נייר, הצבת הקצה המקופל למטה. לאבטח את הקצוות עם מהדק נייר. קו המחבת עם ladyfingers החל בתחתית: לטבול את שני הצדדים של ladyfingers בתערובת סירופ, לתת להם לספוג על 2 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
1
מערבבים את החלב, הסוכר, זרעי וניל ותרמילים, ומלח בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מתמוסס, כ 7 עד 8 דקות.בינתיים, יוצקים את Grand Marnier לתוך קערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לטאטא את חלמוני ביצה בקערה בינונית חסינת חום עד חלקה, על 1 דקה. הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה חסינת חום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר את תערובת החלב מן החום לאט לשפוך על 1 כוס לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים את תערובת חלב ביצה בחזרה לתוך המחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד פודינג מתעבה מעט ומצפה את הכף, על 3 עד 5 דקות. (כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך פודינג, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.)
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את הפודינג מהחום ושפוך אותו דרך המסננת (אל תלחץ על המוצקים); להשליך את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
לטאטא את תערובת ג ' לטין לתוך פודינג עד מומס ואת התערובת חלקה, על 2 דקות; להפריש.הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים את הפודינג על אמבט מי הקרח ומערבבים לעתים קרובות עד שהוא מקורר לטמפרטורת החדר, כ -15 דקות.כאשר פודינג מקורר, להוסיף את פירה תות לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
יוצקים את השמנת לתוך קערה גדולה ונקייה ומקציפים לפסגות בינוניות. (לחלופין, לטאטא בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים את כל הקצפת לקערה של פודינג תות. באמצעות מרית גומי, לקפל את הקצפת עד בשילוב שווה ולא נותרו פסים של תות או קצפת, גירוד התחתון של הקערה לפי הצורך לשלב את פודינג. מברשת קלות את צמרות של ladyfingers חשוף עם תערובת הסירופ שמורות (ייתכן שנשאר קצת).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
יוצקים את קרם בוואריה תות לתוך המחבת מוכן. מקררים שנחשפו עד סט, לפחות 4 שעות, ואז להכין את הזיגוג. (אל תעשה את הזיגוג קדימה, או שזה יהיה להגדיר ולהיות שלילי.) עבור זיגוג חמוציות:להגדיר מסננת בינונית על קערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מערבבים את החמוציות, הסוכר, ו 3 כפות של המים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער רכים ומתחילים להתפרק ואת הנוזל התעבה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
יוצקים את 2 כפיות המים שנותרו לקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
יוצקים את תערובת החמוציות לתוך המסננת. באמצעות מרית גומי, לדחוף את מוצקי חמוציות לגרד את החלק התחתון של המסננת עד שכל הנוזל מופק; להגדיר את הנוזל בצד ולהשליך את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
לטאטא את תערובת הג ' לטין לתוך תערובת חמוציות עד מומס וחלק. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
16
יוצקים את זיגוג מקורר על פני השטח של שרלוט russe, הטיית המחבת לפי הצורך, כך שכל השטח העליון מכוסה. להכניס למקרר חשוף overnight.To מגישים, לפתוח ולהסיר את הטבעת החיצונית של מחבת springform ולהשליך את צווארון הקלף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
17
חותכים את שרלוט russe לפרוסות ומגישים מיד. אם הצגת הקינוח לפני ההגשה, לקשור סרט דקורטיבי סביב ladyfingers. שרלוט russe יכול לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 30 עד 40 דקות לפני שהוא צריך להיות rechilled.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata