קושימומחה
מוכן ב26 שעות
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תות-חמוציות שרלוט Russe

תות-חמוציות שרלוט Russe
תות חמוציות שרלוט Russe עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 404 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פולי וניל, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שרלוט רוס, שרלוט רוס עם פטל, ו Charlotte Russe Parfaits (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים פיסת קלף באורך 13 על 30 אינץ ' ומקפלים אותה לאורך חצי. קו החלק הפנימי של מחבת springform 9 אינץ ' עם צווארון נייר, הצבת הקצה המקופל למטה. לאבטח את הקצוות עם מהדק נייר. קו המחבת עם ladyfingers החל בתחתית: לטבול את שני הצדדים של ladyfingers בתערובת סירופ, לתת להם לספוג על 2 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1
מערבבים את החלב, הסוכר, זרעי וניל ותרמילים, ומלח בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מתמוסס, כ 7 עד 8 דקות.בינתיים, יוצקים את Grand Marnier לתוך קערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא את חלמוני ביצה בקערה בינונית חסינת חום עד חלקה, על 1 דקה. הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה חסינת חום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר את תערובת החלב מן החום לאט לשפוך על 1 כוס לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים את תערובת חלב ביצה בחזרה לתוך המחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד פודינג מתעבה מעט ומצפה את הכף, על 3 עד 5 דקות. (כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך פודינג, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את הפודינג מהחום ושפוך אותו דרך המסננת (אל תלחץ על המוצקים); להשליך את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
לטאטא את תערובת ג ' לטין לתוך פודינג עד מומס ואת התערובת חלקה, על 2 דקות; להפריש.הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את הפודינג על אמבט מי הקרח ומערבבים לעתים קרובות עד שהוא מקורר לטמפרטורת החדר, כ -15 דקות.כאשר פודינג מקורר, להוסיף את פירה תות לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
יוצקים את השמנת לתוך קערה גדולה ונקייה ומקציפים לפסגות בינוניות. (לחלופין, לטאטא בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את כל הקצפת לקערה של פודינג תות. באמצעות מרית גומי, לקפל את הקצפת עד בשילוב שווה ולא נותרו פסים של תות או קצפת, גירוד התחתון של הקערה לפי הצורך לשלב את פודינג. מברשת קלות את צמרות של ladyfingers חשוף עם תערובת הסירופ שמורות (ייתכן שנשאר קצת).
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים את קרם בוואריה תות לתוך המחבת מוכן. מקררים שנחשפו עד סט, לפחות 4 שעות, ואז להכין את הזיגוג. (אל תעשה את הזיגוג קדימה, או שזה יהיה להגדיר ולהיות שלילי.) עבור זיגוג חמוציות:להגדיר מסננת בינונית על קערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מערבבים את החמוציות, הסוכר, ו 3 כפות של המים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער רכים ומתחילים להתפרק ואת הנוזל התעבה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
יוצקים את 2 כפיות המים שנותרו לקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
יוצקים את תערובת החמוציות לתוך המסננת. באמצעות מרית גומי, לדחוף את מוצקי חמוציות לגרד את החלק התחתון של המסננת עד שכל הנוזל מופק; להגדיר את הנוזל בצד ולהשליך את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
לטאטא את תערובת הג ' לטין לתוך תערובת חמוציות עד מומס וחלק. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
16
יוצקים את זיגוג מקורר על פני השטח של שרלוט russe, הטיית המחבת לפי הצורך, כך שכל השטח העליון מכוסה. להכניס למקרר חשוף overnight.To מגישים, לפתוח ולהסיר את הטבעת החיצונית של מחבת springform ולהשליך את צווארון הקלף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
17
חותכים את שרלוט russe לפרוסות ומגישים מיד. אם הצגת הקינוח לפני ההגשה, לקשור סרט דקורטיבי סביב ladyfingers. שרלוט russe יכול לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 30 עד 40 דקות לפני שהוא צריך להיות rechilled.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata