קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תות "פופ טארטס"

תות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, עוגות פופ תות, ו עוגות תות s ' more.

הוראות

1
להקציף 2 כוסות בתוספת 2 כפות קמח, coarsesalt, וסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
תוסיף חמאה.באמצעות קצות אצבעות או גב של מזלג, להתמזג inbutter עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3
מוסיפים מי קרח על ידי כף גדושים לחים tossinguntil טופס. לאסוף בצק intoball. מחלקים לשניים; לעצב כל חצי לדיסק.לעטוף בניילון. צ ' יל לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
קו 2 גליונות אפייה גדולים עםגיליון. עבודה עם דיסק 1 בכל פעם, לרדד את הבצק על משטח מקומח כדי about13x11 אינץ'. חתוך למלבן בגודל 12x10 אינץ', ואז חתוך לשמונה מלבנים בגודל 5x3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
סדר 4 מלבנים, מרווחים זה מזה, על כל גיליון. כף 1 1/2 כפות שמורות בשורה למטה במרכז כל אחרקטנגל. שימורים העליון עם מלבן secondough. באמצעות קצות האצבעות, בעדינות, לחץ על כל הקצוות של כל טארט כדי לאטום; לחץ על כל הקצוות עם קוצים של מזלג כדי כפול חותם.באמצעות קיסם, לתקוע כמה חורים במרכז המלבן בצק העליון. כיסוי; להקפיא tartson גיליונות לפחות 2 שעות ועד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6
עמדה 1 מתלה בשלישי העליון ו 1 rackin שליש תחתון של תנור מחממים to375°F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
אופים טארטים קפואים חשפו untilgolden, היפוך גיליונות לאחר 15 דקות, 25 עד 30 דקות בסך הכל (כמה משמר mayleak החוצה). מיד להעביר טארטים למתלה.לנפות אבקת סוכר קלות מעל.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
משמרמשמר
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מגישים חם בטמפרטורת החדר עם פירות יער טריים.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
9
למנה: 383.3 קלוריות קלוריות,
10
7% קלוריות משומן, 22.0 גרם שומן,
11
0 גרם שומן רווי,
12
0 מ ג כולסטרול,
13
4 גרם פחמימות,
14
6 גרם סוכרים סה " כ,
15
9 g נטו פחמימות,
16
בתיאבון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יינות טיודור באלו יין פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.