תות-קיווי פבלובה
תות-קיווי פבלובה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קצפת, תותים, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגות קיווי דקירי תות עם קיווי קרד, ציפוי רום תות, ומקשטים רום תות, לימון קיווי פבלובה, ו למטה תחת פבלובה: חג מולד קיווי מאוד (מתכונים דומים).
הוראות
תאתר 8-in. עיגול על פיסת נייר קלף עם עיפרון.
מניחים אותו בצד עיפרון על תבנית אפייה.
שים חלבוני ביצה ומלח בקערה גדולה ונקייה מאוד. לנצח עם מערבל כף יד או לעמוד על מהירות גבוהה (רצוי עם קובץ מצורף whisk) עד קצף. בהדרגה להוסיף 1 סוכר כוס, כמה כפות בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת, עד פסגות נוקשות, מבריק טופס (4 עד 5 דקות). הכה בחומץ ווניל רק עד מעורבב.
מרנג תל על מעגל לייחס על תבנית אפייה, מתפשט למלא ו mounding קצוות מעט גבוה יותר מאשר במרכז.
אופים עד מרנג הוא מוצק חיוור חום זהוב, על 1 1/2 שעות. לפצח דלת תנור ולתת pavlova להתקרר לחלוטין, על 2 שעות יותר. בזהירות להסיר מן תבנית אפייה ולהעביר מגש (זה נורמלי עבור הקרום לפצח קצת).
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות קרם הקצפה רק עד פסגות רכות טופס. הפעל מערבל נמוך לנצח הנותרים 2 כפות סוכר.
ממש לפני ההגשה, pavlova העליון עם קצפת, תותים, ופרי קיווי פרוס.
מכיוון שהגבלות תזונתיות משתנות מקהילה לקהילה, עדיף לשאול את הרב המקומי שלך אם יש לך שאלות על אילו מרכיבים מתאימים לך.